Telefon: 0722.867.730/ 0775.378.391/ 0765.263.280 Telefon fix: 021/610.54.59 - Email: office@grand-instalatiigaze.ro / contact@grand-instalatiigaze.ro

       Grand Arena Instal ofera servicii de proiectare si executie a instalatiilor termice atat pentru complexe rezidentiale, birouri, case, vile, spatii comerciale cat si pentru personae fizice in conformitate cu normele europene. Montam centrale termice cu tiraj fortat sau natural (incalzire hale, incalzire in apartamente sau imobile, ventilo-convectoare, panouri radiante, panouri solare) si alte servicii precum:

 • Pozitionarea, instalarea si punea in functiune a aparatelor de incalzire;
 • Pozitionarea, instalarea si punea in functiune a caloriferelor, radiatoarelor;
 • Executia instalatiilor de incalzire aparenta sau prin pardoseala;
 • Inlocuirea coloanelor de incalzire din spatiile commune ale Asociatiilor de Proprietari,
 • Remedierea defectiunilor intalnite in instalatii termice

      Datorita parteneriatelor incheiate cu cei mai mari furnizori de echipamente in domeniul instalatiilor va asiguram cel mai bun pret in vanzarea si aducerea tuturor materialelor necesare unei instalatii termice cu un discount de pana la 20% si garantie de pana la 12 ani de la achizitionarea lor.      
      Grand Arena Instal va ofera o garantie de executie de 2 ani pentru instalatiile termice ce se vor realiza din teava cupru, polipropilena, pexal sau din otel.  
Impreuna cu personalul specializat in montaje de instalatii termice va oferim asistenta tehnica si consultant pentru calculul termic si stabilirea necesarului de caldura si gasirea celor mai bune solutii de incalzire.

Formular de contact

Completeaza formularul
 1. Nume(*)
  Invalid Input
 2. Telefon
  Invalid Input
 3. Email(*)
 4. Ce tip de serviciu doriți?
  Invalid Input
 5. Mesaj(*)

Servicii

Oferim servicii de proiectare si executie a instalatiilor de utilizare gaze naturale noi pentru institutii, case, vile, hale, complexe rezidentiale. executam verificari si revizii tehnice periodice obligatorii la doi si respectiv zece ani

Contact

S.C. Grand Gaz Instal Termo S.R.L.
Adresa: Despot voda, nr.36, sector: 2, Bucuresti
EMAIL: office@grand-instalatiigaze.ro
           contact@grand-instalatiigaze.ro

VODAFONE: 0722.867.730
DIGI: 0775.378.391
TELEKOM: 0765.263.280 
TELEFON FIX: 021/610.54.59  

Newsletter