DESPRE NOI

DESPRE NOI

 OPERATOR ECONOMIC AUTORIZAT DE CATRE AUTORITATEA NATIONALA DE REGLEMENTARE IN DOMENIUL ENERGIEI, IN TEMEIUL PREVEDERILOR LEGII ENERGIEI ELECTRICE SI A GAZELOR NATURALE NR. 123/2012 CU MODIFICARILE SI COMPLETARILE ULTERIOARE, AUTORIZATIE DESTINATA PROIECTARII INSTALATIILOR DE UTILIZARE A GAZELOR NATURALE AVAND REGIMUL DE PRESIUNE MAI MICA SAU EGALA CU 6 BAR, TIP PDI, NR. 14029 SI AUTORIZATIA DESTINATA EXECUTIEI,
VERIFICARII SI REVIZIEI INSTALATIILOR DE UTILIZARE A GAZELOR NATURALE AVAND REGIMUL DE
PRESIUNE MAI MICA SAU EGALA CU 6 BAR, TIP EDI NR 14030

 

S.C. INSTALATII CONSTRUCTII GAZE OTEL POLIETILENA S.R.L. este o societate cu capital privat romanesc. Obiectul principal de activitate il reprezinta executia instalatiilor de gaze, încălzire, climatizare, ventilatie, alimentari cu apa, protecţie împotriva incendiilor pentru cladiri civile si industriale: centre de afaceri, vile rezidentiale, birouri, magazine prezentare si comerciale, restaurante, hale birouri si depozitare.

Executia acestor lucrari se asigura la nivel de performanta corespunzator exigentelor tehnice solicitate de standardele si legislatia in vigoare. Activitatile si lucrarile societatii sunt executate cu personalul de inalta si medie calificare precum si subanteprenori de specialitate, cu experienta acumulata la lucrari cu caracter deosebit.
Angajatii societatii precum si colaboratorii sunt calificati in urmatoarele meserii: dirigentie de santier, constructori, instalatori, sudori, lacatusi mecanici, etc. Conducerea firmei prin serviciul de aprovizionare asigura echipamentul de protectie si de lucru conform prevederilor normativului cadru nr. 57 / 1991 al Ministerului Muncii si Protectiei Sociale – Departamentul Protectiei Muncii.

Executia lucrarilor se realizeaza pe baza de grafice cu termene intermediare si se armonizeaza cu posibilitatile de asigurare de catre beneficiari a resurselor financiare. La realizarea lucrarilor sunt respectate prevederile Standardelor in vigoare pentru fiecare tip de lucrare in parte.
Interesul societatii noastre pentru respectarea angajamentelor asumate prin contract se manifesta prin atentia cu care sunt selectionati angajatii si subanteprenorii, pentru a fi asigurate calitatea si ritmul de executie ale lucrarii care sa satisfaca cit mai bine cerintele beneficiarilor.

Atit proiectarea cit si executia se adapteaza in permanenta cerintelor pietei si nivelului tehnic in continua crestere al tehnologiilor avansate si al materialelor de constructii folosite la cele mai diverse lucrari de constructii. Dotarile foarte bune si specialistii cu vechime in acest domeniu, competenta si seriozitatea lor, calitatea serviciilor prestate au contribuit la bunul renume al societatii in domeniul constructiilor.

Vom continua sa fim adeptii celor mai inalte standarde de etica si integritate prin asigurarea calitatii superioare a lucrarilor noastre si a solutiilor de valoare, sa ne executam lucrarile in siguranta maxima (conform normelor legale in vigoare) si conform principiilor protejarii mediului inconjurator.
Unul dinte obiectivele societatii in urmatoarea perioada este de a tine pasul cu permanenta expansiune a pietei in domeniul instalatiilor si a noilor tehnologii aparute. Se are in vedere imbunatatirea portofoliului de lucrari, obiectivul principal fiind accesul la licitatiile publice organizate.

S.C. INSTALATII CONSTRUCTII GAZE OTEL POLIETILENA S.R.L. este prezentă în cadrul proiectelor de mare amploare la care contribuie prin experienţa tehnica a specialistilor sai, la coordonarea eficienta a lucrarilor si incadrarea in termenele de executie angajate.
După finalizarea lucrărilor de execuţie a instalatiilor putem prelua administrarea tehnică a acestora. Specialiştii în domeniul service-ului asigură o funcţionare fără probleme a instalaţiilor tehnice şi se ocupă de revizie, întreţinere, verificare, precum şi de serviciile de remediere a defecţiunilor şi cele de intervenţii în caz de urgenţă.

Contractarea unui volum mare de lucrari si executarea acestora la un ridicat nivel tehnic este rezultatul unei bune organizari a activitatii si dotarii cu personal de inalta calificare profesionala, precum si a achizitionarii si folosirii unor utilaje si echipamente performante.
Calitatea lucrarilor executate, respectarea termenelor de predare, calificarea si specializarea personalului tehnic si operativ asigura satisfacerea celor mai exigente solicitari ale beneficiarilor, recomandand societatea S.C. INSTALATII CONSTRUCTII GAZE OTEL POLIETILENA S.R.L. ca una dintre cele mai competitive de pe piata.

Misiunea fundamentala a societatii S.C. INSTALATII CONSTRUCTII GAZE OTEL POLIETILENA S.R.L. este de a face o diferenta printr-o contributie pozitiva in viata comunitatii, fiind un permanent exemplu de profesionalism si calitate in executia de sisteme si instalatii complexe din aplicatiile civile si industriale. Prin instalatiile noastre, noi dam viata cladirilor si aducem confortul in viata dumneavostra. 

Gradul de succes al unei organizatii este o reflectie a conducerii acesteia. Noi, S.C. INSTALATII CONSTRUCTII GAZE OTEL POLIETILENA S.R.L. ne asumam cu mandrie statutul de organizatie cu inalt nivel de responsabilitate sociala. Noi am facut si vom continua sa facem o diferenta aducand o contributie pozitiva in viata comunitatii. 

Impreuna cu partenerii nostri, vom stabili noi standarde de excelenta prin perfomanta, profesionalismul si calitatea lucrarilor noastre oferind un exemplu viu pentru comunitate, atat locala cat si cea nationala si vom sprijini efectiv societatea romaneasca in efortul comun de integrare in Comunitatea Europeana. 

 

Zestrea cea mai de pret a societatii S.C. INSTALATII CONSTRUCTII GAZE OTEL POLIETILENA S.R.L. sunt oamenii; intregul personal propriu, partenerii, furnizorii, comunitatea; iar toate acestea sunt in serviciul Clientilor nostri.
Valorile fundamentale ale societii noastre sunt respectul, devotament, profesionalism, calitate. 

Beneficiati de serviciile unei companii de top cu o experienta de mai bine de 7 ani în domeniu Beneficiati de echipamentele performante oferite de furnizori mondiali recunoscuti. Economositi timp si resurse apelând la servicile noastre complementare. Garntam ca lucrarile dumneavoastra sunt realizate de oameni seriosi, avem un control strict asupra proceselor de management, nu neglijam niciodata contractele.

S.C. INSTALATII CONSTRUCTII GAZE OTEL POLIETILENA S.R.L. sustine parteneriate cu furnizori lider în industrie, raspunde solicitarilor din partea celor mai exigenti clienti si este o companie totala, care doreste sa ofere servicii complete. Perfectionisti care admit doar servicii impecabile, fara jumatati de masura, fara superficialitate. Proiecte viabile, bazate pe managementul calitatii, cele mai bune sisteme si echipamente. parteneriate durabile bazate pe respect reciproc.

Deschisi spre nou, folosim tehnici, sisteme si echipamente dintre cele mai noi si dorim sa oferim servicii noi în completarea celor deja existent.Valorile fundamentale ale societii noastre sunt respectul, devotament, profesionalism, calitate. 

Angajamentul managementului privind politica in domeniul calitatii. Organizatia noastra isi bazeaza strategia in domeniul calitatii pe doctrina celor patru zerouri: defecte, intarzieri, stocuri, reclamatii.
S.C. INSTALATII CONSTRUCTII GAZE OTEL POLIETILENA S.R.L. are in vedere cresterea prestigiului dobandit de organizatie fata de clienti, prin realizarea de servicii de inalta calitate. Preocuparea pentru calitate este prioritara in intreaga noastra activitate. Calitatea reprezinta o conditie absoluta vizind succesul in afaceri. Strategia in domeniul calitatii se bazeaza pe urmatoarele directii:

 • satisfacerea exigentelor CLIENTILOR nostrii prin abordarea in mod realist a fazelor de contractare, proiectare, executie, garantie si post-garantie;
 • imbunatatirea permanenta a eficientei Sistemului de managenent al calitatii si a performantelor organizatiei ,prin analize periodice si construirea de programe viabile;
 • aplicarea unui management suplu si novator al carui deziderat constituie stabilirea unor punti de comunicare stabile intre toti coordonatorii de departamente;
 • executarea de lucrari cu subantreprenori atent selectionati , prin audituri externe ale activitatii acestora;
 • optimizarea nivelului calitativ al serviciilor prestate si a eficientei economice, prin cresterea responsabilitatilor si a competentelor echipelor de lucru, compartimentelor de coordonare si stimularea initiativei personale. 

Pentru aceasta, Directorul General se asigura ca toate dispozitiile din manualul calitatii traduc in fapte politica stabilita in domeniul calitatii si urmareste ca toate ordinele si masurile referitoare la calitate sa fie respectate.
In elaborarea si aplicarea acestei politici, este mandatat Managerul Sistemului de Management al Calitaii, cu autoritatea si responsabilitatea verificarii stadiului de implementare si a imbunatatirii continue a sistemului de management al calitatii S.C. INSTALATII CONSTRUCTII GAZE OTEL POLIETILENA S.R.L. in concordanta cu cerintele SR EN ISO 9001:2001, avand in acest sens deplinul sprijin si acces la Directorul General.

COLABORARI CU S.C. ROMPROIECT – IPCT SA. :

 • elaborarea de studii de fezabilitate pentru ansambluri rezidentiale din Bucuresti;

ANSAMBLU REZIDENTIAL “ILIOARA”:

 • proiectare si executie instalatie de utilizare gaze naturale;

KAUFLAND STR. BARBU VACARESCU:

 • proiectare si executie instalatie de utilizare gaze naturale;

S.C. MULTIGALAXY S.R.L. SEDIILE DIN SOS. FABRICA DE GLUCOZA SI GEORGE CONSTANTINESCU:

 • proiectare si executie instalatie de utilizare gaze naturale;
 • montare unitati exterioare de climatizare;

CLADIREA REGISTRULUI COMERTULUI DIN BDUL. MUNCII:

 • proiectare si executie instalatie de utilizare gaze naturale;
 • montare unitati exterioare de climatizare;

STADION CS. DINAMO BUCURESTI:

 • proiectare si executie instalatie de utilizare gaze naturale;
 • executie instalatii sanitare si apa-canal;

SPITALUL COLENTINA:

 • proiectare si executie instalatie de utilizare gaze naturale;

S.C. CARMES S.A – ALBA IULIA:

 • proiectare si executie utilaje tehnologice si racordarea acestora la utilitati;

SPITALUL M.A.I:

 • revizie tehnica periodica obligatorie la 10 ani;

SPITALUL FUNDENI:

 • proiectare si executie instalatie de utilizare gaze naturale pentru doua camine de medici rezidenti;

ANSAMBLU REZIDENTIAL “GHENCEA 71”:

 • proiectare si executie instalatie de utilizare gaze naturale;

ANSAMBLU REZIDENTIAL “CONFORT GIURGIULUI”:

 • proiectare si executie instalatie de utilizare gaze naturale;

SCOALA DE FOTBAL “DANILESCU”:

 • proiectare si executie instalatie de utilizare gaze naturale;

INSTITUTUL DE CERCETARE – DEZVOLTARE PENTRU PROTECTIA PLANTELOR:

 • verificare tehnica periodica obligatorie la 2 ani;

LIDER PAN:

 • verificare tehnica periodica obligatorie la 2 ani;

INSTITUTUL NATIONAL DE FIZICA LASERILOR, PLASMEI SI RADIATIEI:

 • revizie tehnica periodica obligatorie la 10 ani;

ASOCIATIA DE PROPRIETARI “UIOARA”:

 • proiectare si executie instalatie de utilizare gaze naturale contoare individuale.

COLEGIUL NATIONAL DE MUZICA – BUCURESTI :

 • proiectare si executie instalatie de utilizare gaze naturale;

FACULTATEA DE SOCIOLOGIE SI BIOLOGIE A UNIVERSITATII BUCURESTI :

 • proiectare si executie instalatie de utilizare gaze naturale;
 • executie instalatii termice;
 • executie retea incendiu interioara.

Serviciile noastre

INSTALATII GAZE

Instalatia de gaze este formata din partea de distributie si locuinta dumneavoastra, in care montati aparate consumatoare de gaze naturale…

INSTALATII TERMICE

Instalatii Constructii Gaze Otel Polietilena ofera servicii de proiectare si executie a instalatiilor termice atat pentru complexe rezidentiale, birouri, case, vile, spatii comerciale

INSTALATII SANITARE

Instalatii Constructii Gaze Otel Polietilena va sta la dispozitie cu instalatori calificati si specialisti cu experienta in montaje de instalatii sanitare atat pentru  complexe rezidentiale…

VERIFICARI / REVIZII

Conform normativului in vigoare NTPEE 04/2009, firmele autorizate ANRE pot efectua Verificarile Tehnice Periodice ale instalatiilor de utilizare gaze naturale …

DETECTOARE GAZE

Instalatii Constructii Gaze Otel Polietilena ofera servicii de montare si procurare detector si electrovana gaze de toate dimensiunile 1/2” si 8” si asigura toate ….

CONSIDERAM CA CELE PREZENTATE MAI SUS CONSTITUIE GARANŢIA UNEI SERIOZITATI PROFESIONALE DE NATURA SA NE PERMITĂ ÎNSCRIEREA PRINTRE FIRMELE CARE POT SA PARTICIPE LA LICITAŢII / SELECŢII DE OFERTE

S.C. INSTALATII CONSTRUCTII GAZE OTEL POLIETILENA S.R.L